Om oss

Företaget

Vi startade år 2009 och finns strax söder om Stockholm i Norsborg. Jag som skriver detta heter Johan och driver företaget med hjälp av min fru Maria, kallad Maro av vänner och familj.

Hur det började

Vi startade år 2009 och bygger på Maro´s intresse och Maro har sedan dess fått testa alla produkter vi har tagit in och endast de produkter hon själv kan tänka sig jobba med blir inköpta.


Jag själv har en grafisk bakgrund inom leverantörsidan och har arbetat mot reklambyråer, tryckerier och tidningar med bland annat färghantering och utbildning av ny teknik.
Så steget är inte så långt om man tänker på alla dessa fantastiska färger och kreativa kunder.

Den nya logotypen


Information

Maros Of Sweden (Marobeauty) har som mål att erbjuda snygga och prisvärda produkter utav bästa kvalité. Tillverkare och leverantörer finns inom EU för att säkerställa att EU´s direktiv och standarder följs. Webshopen drivs av Maro Of Sweden och ägs utav Johan Rikardsson.

Maros Of Sweden
Tomtbergavägen 103
145 68 Norsborg
Tel: 010-206 9000 (telefontid kl. 12.00-17.00)
E-post: info@maros.nu
Företagets säte är Stockholm´s län, Botkyrka kommun och försäljningen bedrivs enbart via webshopen i dagsläget.

Företaget är momsregistrerat samt innehar F-skattsedel

 

Har du ett märke?
Har du en produkt som du tror att vi på Maros Of Sweden (maros.nu) är intresserade utav att sälja? Eller är du kanske intresserad av att samarbeta med webshopen på något sätt? Kontakta oss via mail!

Kontakt
Mail: info@maros.nu

Vi önskar ha ett fullsortiment för naglar, nagelvård, lösnaglar, allt för nagel